среда, 2 ноября 2016 г.

Інклюзивний семінар-практикуму з проблеми «Впровадження інклюзивної моделі освіти учнів з особливими освітніми потребами в загальноосвітніх навчальних закладах Запорізької області»

Картинки по запросу семинар практикумЗ метою розвитку  професійної компетентності педагогів  навчальних  закладів з проблеми інклюзивного навчання учнів з особливими освітніми потребами 03.11.2016р. на базі ЕНВК "ЗНЗ-ДНЗ"№6 відбудеться семінар-практикум «Впровадження інклюзивної моделі освіти учнів з особливими освітніми потребами в загальноосвітніх навчальних закладах Запорізької області».
Завдання семінару:
·представити  інклюзивну модель НВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 6 м. Енергодара та розкрити особливості її впровадження;
·познайомити учасників семінару-практикуму з практичною реалізацію індивідуального плану розвитку дитини з особливими освітніми потребами;
·познайомити учасників із сучасними формами методичної роботи з педагогічним колективом щодо створення корекційно-розвивального середовища для дітей з особливими освітніми потребами;
· презентувати портал «Ресурсний центр ЕНВК «ЗНЗ-ДНЗ №6»;             
поширити досвід  надання якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами педагогічним колективом  НВК «ЗНЗ -ДНЗ» №6 м. Енергодар. 

Учасники семінару-практикуму: науково-педагогічні працівники КЗ «ЗОІППО» ЗОР, адміністрація та педагоги навчальних закладів Запорізького району,  які відкрили інклюзивні класи, представники управління освіти та Науково-методичного центру  управління освіти Енергодарської міської ради.

З планом проведення та матеріалами семінару-практикуму можна ознайомитися за посиланням.


Комментариев нет:

Отправить комментарий